Ervaringen

coaching 2.0

Voor wie op zoek is naar een goede vakkundige coach kan ik Jaqueline van harte aanbevelen. Het is de combinatie van een brede jarenlange vakinhoudelijke kennis & technieken, emotionele vaardigheden, het creëren van een veilige zetting en haar pragmatische insteek (met humor) dat maakt dat Jaqueline me verder heeft geholpen op de punten waar ik was vastgelopen. Ik heb eerdere ervaringen opgedaan bij diverse anderen professionals, en mijn conclusie is dat coaching door Jaqueline een Coaching versie 2.0 is en daarmee zeker geschikt voor mensen met intensieve onderwerpen.


Image

professioneel en aangenaam

Professionele 1 op 1 begeleiding waar ik veel aan gehad heb. Jacqueline zelf heeft een aangename persoonlijkheid waar je snel op je gemak voelt.

coaching CEO

Als ondernemer ben ik lang volledig gefocused geweest op mijn bedrijf. Centraal in mijn denken was voortdurend de toekomst van het bedrijf en mijn medewerkers. Ik realiseerde me dat ik ook aan mij eigen toekomst moest gaan denken. In dat proces heeft Jacqueline me geweldig geholpen. Als observerend gesprekspartner heeft ze me door haar vragen en het geven van  kleine opdrachten geholpen mijn toekomstbeeld beter vorm te geven.
Image

blended coaching

Gedurende een aantal maanden heeft Jacqueline mij gecoacht, met een combinatie van sessies in Leiden en een aantal digitale sessies. Door middel van verschillende technieken die goed bij mij aansloten, wist Jacqueline snel tot de kern te komen. Het coachingstraject is afgerond, ik ben vol vertrouwen verder de wereld in gestapt.
Dank Jacqueline!

Persoonlijke groei en leiderschap

Ik ben ontzettend snel en goed geholpen door Jacqueline. Ze heeft het inzicht om direct tot de kern te komen, en om de goede techniek in te zetten om het gewenste resultaat te bereiken. Ik beveel haar van harte aan.

Image

Met een onafhankelijk persoon kritisch naar mijn eigen handelingen kijken

Mijn doel was met een onafhankelijk persoon kritisch naar mijn eigen handelingen, maar vooral ook ervaringen te kijken waarbij we de ruimte binnen mijn eigen invloedssfeer zochten om te verbeteren. Ik heb de coaching als heel positief ervaren. Het was zeker meer dan alleen een verhaal kwijt kunnen. Ik vind dat Jacqueline goed luistert, niet oordeelt en de sessie scherp op het rechte pad weet te houden. De opdrachten waren daarin nieuw maar zeker leerzaam voor me.

 

60 jaar en een nieuwe baan

Op mijn zestigste wisselde ik van baan. Ik kwam terecht in een geheel nieuwe, dynamische en uitdagende werkkring. De onzekerheid sloeg toe en al snel zat ik met angst- en zelfs paniekaanvallen omdat ik bang was niet aan de verwachtingen te kunnen voldoen. Ik kwam bij Jacqueline Kempers terecht voor 5 NLP sessies. Alles klopte. Jacqueline had elke sessie heel snel door wat er gaande was bij mij. Er was tijd voor het verhaal en erop volgend tijd voor praktische aanwijzingen, duidingen en oefeningen. Waar ik vooral baat bij gehad heb is het feit dat ze mee ging op mijn koers. Dat ze direct inspeelde op wat ik op dat moment nodig had, waarbij ze altijd ons einddoel in de gaten hield. Mocht je een coach zoeken dan zou ik zeker Jacqueline Kempers aanbevelenI

Ik kwam binnen met hoop elllende

Ik kwam binnen met een hoop ellende, die ik jaren lang heb op gekropt. Ik werd doorverwezen door een oud cliënt van Jacqueline ik tot op de dag van vandaag nooit spijt van heb waar gekregen. Ik heb mijn verleden meer een plek kunnen geven dankzij het fantastische werk van Jacqueline Kempers, ik kom er nog en voel mij hier elke keer weer erg op mijn gemak. Ze neemt de tijd voor je en luistert aandachtig, jammer dat je maar een 5 ster rating kan geven. Deze plek verdient er veel meer!

Levensfases

Jacqueline is een fijne coach, ze vraagt door waar je zelf stopt met verder denken en heeft goede tools om meer inzicht te geven in de organisatie van werkzaamheden en hoe daarmee om te gaan. Waarbij ze zowel met schema’s werkt als met meer intuitieve middelen. Ook de aandacht voor de levensfase en het concreet maken van wensen en doelen geven inzicht en energie. Jacqueline is een prettig mens met humor. Ze heeft mij in twee keer een stuk verder geholpen!

Herstel van Burn-out

Ik heb heel prettig gewerkt met Jacqueline. Ze heeft een heel arsenaal aan technieken die ze steeds kan aanpassen als de situatie daarom vraagt. Voor mij was het heel fijn dat we ons hebben kunnen concentreren op het veranderen van beleving, gedrag en emotie in het hier en nu en niet eindeloos het verleden hebben geanalyseerd. Die praktische kant, gecombineerd met een haarscherp professioneel inzicht, en tegelijkertijd ook alle ruimte voor emotie, is echt uniek in een therapeut.

In kracht zetten

De twee loopbaansessies die ik bij Jacqueline heb gevolgd zijn voor mij heel inzicht gevend en waardevol geweest. De professionele, warme en natuurlijke benadering vond ik heel prettig. Jacqueline weet je in je kracht te zetten. Niet door in te vullen maar door je eigen weg hier naar toe zelf te ontdekken. Een aanrader!

Vermindering PDS klachten en grenshantering na Burn–Out

De basis is er, het vertrouwen is weer gegroeid, nu moet ik het blijven vasthouden. Ik heb je als zeer prettig, betrokken, persoonlijk ervaren. Nooit het gevoel gehad dat ik een nummer was of dat je een standaardaanpak van de plank haalde. Je speelde in en sloot aan op wat op dat moment nodig was voor mij. Het was een mooie mix van een lach, traan, praten, stilte en ervaren...

Faalangst en vergroten van carrièreperspectief

Ik heb veel therapieën gehad in mijn leven en eigenlijk ooit besloten dit niet meer op te zoeken en toe te laten. Maar jij hebt laten zien dat het ook anders kan. Je gaat uit van de krachten en neemt die als basis (zo voelde het voor mij). Je liet mij zoeken, maar sprong wel bij als ik echt ergens niet opkwam of het echt moeilijk vond. Je overheerst niet, je zegt misschien zelfs bijzonder weinig. Je laat het mij zeggen en bedenken. Maar wát je zegt, is raak. Alles wat ik heb bereikt, heb ik kunnen bereiken dankzij de tools en inzichten die jij me hebt aangereikt. Voor dit alles, ben ik je heel dankbaar.

Begeleiding van echtpaar na verlies van hun kind

Jacqueline heeft ons begeleid na het verlies van ons kind. We gingen hier allebei zó verschillend mee om dat we uit elkaar dreigden te groeien. Jacqueline heeft ons zo goed begeleid dat onze relatie sterker is geworden. We hebben leren omgaan met elkaars verdriet. Jacqueline is professioneel maar toch heel erg persoonlijk. Ze weet te confronteren maar ook te troosten. Je mag zelf het tempo van de begeleiding bepalen. We zijn Jacqueline heel dankbaar voor alle hulp.

Leidinggevende en grenshantering

Gedurende 3 coachingssessies heeft Jacqueline mij met diverse interventies de juiste inzichten gegeven. En dit op een hele praktische en voor mij passende en toepasbare manier. Ik heb Jacqueline ervaren als een rustige en deskundige coach die goed de verbinding weet te maken. Ze luistert goed en voelt goed aan wat wel of niet toepasbaar is. Ze weet ook hierin goed te schakelen. Het waren voor mij waardevolle uren die een boost aan mijn persoonlijke ontwikkeling hebben gegeven en zoals ik nu ervaar ook duurzame veranderingen teweeg hebben gebracht.

Leidinggevende, omgaan met onverwachte situaties en beslissingen nemen

I have followed 8 coaching sessions in total. At the beginning, we have set the goals and I had to score myself at that moment. My scoring was very low, and that is also how I felt before the coaching started. But because of the approach of Jacqueline (guiding me to the answers that I needed to find, lot of examples and comparisons) in a open and relaxed atmosphere, I have started to feel better after 2 sessions already. By the end, I have not just reached my goals, but felt like a different person, the one that doesn’t need to score herself. Progress was amazing and my self-confidence has never been higher!

Lifecoaching bij zowel privé als werk vraagstukken

De coaching van Jacqueline heeft mij op weg geholpen bij het zelfstandiger denken en doen. De verschillende interventies werden goed bij de gepresenteerde problematiek gezocht.

Persoonlijke vraagstukken

Jacqueline is een fijne "hands on" coach die snel je vraag duidelijk krijgt om dan over te gaan tot het zoeken van antwoorden. Vooral het praktisch benaderen van mijn vraag m.b.v. verschillende modellen/inzichten heeft mij aangesproken en geholpen in het duidelijk krijgen wat te doen. Ik kan haar zeker aanbevelen voor persoonlijk vraagstukken.

Omgaan met diabetes

Doordat ik nu wel mijn kwetsbaarheid durf te laten zien wordt ik zichtbaarder en is grenzen aangeven zoveel makkelijker geworden. Er gaat een nieuwe wereld voor me open, zo relaxed nu. Ik ben losser en opener geworden.  Dank!

Stress klachten waaronder oorsuizen

Bij Jacqueline Kempers vond ik een rustige, empathische therapeut die met de juiste attitude al snel een veilige en ontspannen sfeer creëerde waardoor ik me open kon stellen voor mijn persoonlijke ontwikkelingen. Met regelmaat heeft ze, door de juiste vraagstelling, mij tot mooie inzichten gebracht die essentieel bleken voor mijn persoonlijke ontwikkeling. De vleugjes humor, de rust en de veiligheid die ik bij Jacquelines begeleiding ervaar hebben mijn traject tot een heel positief doel gebracht.

Verlies van ouders

Na het overlijden van zes jaar geleden mijn moeder en vorig jaar mijn vader voelde ik me niet echt mezelf meer en twijfelde ik of ik er zelf wel bovenop zou komen. Daarom ben ik hulp gaan zoeken en wilde ik er alles aan doen om me weer wat beter te voelen. Alle gesprekken het er zoveel over kunnen praten en het gevoel te hebben dat ik alles kon bespreken. Er werd goed aangesloten bij mij. Omdat muziek voor mij heel belangrijk is was het mooi hoe de muziek zo bij het proces betrokken werd. Ik heb meer vertrouwen in de toekomst gekregen, heb zin om dingen te gaan ondernemen en daar ook plezier aan te beleven.

HRM-er zelf in coachingstraject

Gedurende 3 coachingssessies heeft Jacqueline mij met diverse interventies de juiste inzichten gegeven. En dit op een hele praktische en voor mij passende en toepasbare manier. Ik heb Jacqueline ervaren als een rustige en deskundige coach die goed de verbinding weet te maken. Ze luistert goed en voelt goed aan wat wel of niet toepasbaar is. Ze weet ook hierin goed te schakelen. Het waren voor mij waardevolle uren die een boost aan mijn persoonlijke ontwikkeling hebben gegeven en zoals ik nu ervaar ook duurzame veranderingen teweeg hebben gebracht.

Verlies van een dierbaar persoon

Ik zat vast met de rouwverwerking van het verlies van een hele dierbare persoon in mijn leven. Met grote deskundigheid, en met respect voor mij als persoon en mijn beperkingen (door een chronische ziekte), heeft Jacqueline mij echt perfect geholpen uit deze impasse te komen! Ik zou meer mensen adviseren naar haar toe te gaan, ze is echt zeer deskundig en een aangenaam persoon.

Zoektocht nieuwe baan

Ik ben erg blij dat ik de kans heb gehad om een coachingstraject te volgen. Het heeft me zeker verder geholpen bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Het is voor mij nu weer duidelijker wat ik graag wil en waarom. Bovendien zijn veel twijfels die ik had weggenomen.  Het leukste van de gesprekken vond ik dat je op een andere manier gaat kijken naar je problemen door de vragen die de coach stelt. En dat je actief aan de slag gaat met wat je bezig houdt door teken-, schrijf- en andere doe-opdrachten. Daardoor werd mij snel duidelijk waar het probleem ligt en wat ik er aan kon doen.

PDS

Met 3 sessies hypnotherapie ben ik van mijn PDS klachten af. Daarnaast was mijn wereld klein geworden omdat ik niet weer weg van huis durfde te gaan. Ik ging alle spontane en sociale contacten vermijden omdat ik bang was dat ik op onverwachte momenten naar het toilet moest. Nu heb ik mijn vrijheid terug!! Zo stap ik bijvoorbeeld gewoon in de trein en bedenk me niet eens meer dat er in de sprintertrein geen wc aanwezig is.  Ik maak me niet druk meer, pieker niet meer en geniet nu volop van mijn vrije leven. 

Spiegel

In de twee ‘coaching’ sessies die wij hebben gehad heeft Jacqueline mij dmv het stellen van vragen laten beseffen dat ik ook anders naar zaken kan kijken. Op een heel prettige manier wordt er een spiegel voorgehouden. Je zit toch in bepaalde routines op het werk en door je regelmatig zelf de vraag te stellen ‘waarom doe ik dit nu zo’ ga je voor je zaken anders doen. Ik heb de twee sessies als erg prettig ervaren en heb hier veel geleerd en kan hier goed mee een de gang.

Thema’s rondom familie

Bij Jacqueline voelde ik mij meteen op mijn gemak. Zij is echt, oordeelt niet en zet het belang van de client altijd voorop. Zij heeft mij met het haar oplossingsgerichte praktische houding enorm geholpen een grote stap te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Heroriëntatie op werk en zichtbaarheid vergroten

Ik heb goed kunnen werken aan mijn doelen door jouw open houding en vermogen om dat aan te stippen/uit te vragen wat er toe doet. Doordat jij goed het proces in de gaten houdt heb ik mij vooral kunnen richten op wat er speelde op dat moment in mijn lijf gedurende de sessies. Ik heb even alles goed op een rijtje kunnen zetten wat er allemaal speelde bij mij en dat zorgde ervoor dat ik even pas op de plaats kon maken. Ik heb je als prettig, gelijkwaardig, steunend en motiverend ervaren. Dank hiervoor!

Man 59 jaar met geheim

Ik heb zelf veel te lang rond gelopen met een groot geheim wat op een groot deel van mijn leven onbewust van invloed is geweest. Ik heb de begeleiding van Jacqueline als zeer professioneel ervaren. Mijn ervaring is dat het mijn leven terug heeft gegeven zonder schuldgevoel. IK sta veel sterker in mijn schoenen en ben de gehele dag vrolijk. Het heeft mij als mens veel sterker gemaakt, ik loop niet meer voor lastige zaken weg.

Heftige reorganisatie werk

Op mijn werk heb ik een heftige reorganisatie meegemaakt en daarin heb ik mijn doel bereikt. Dat heb ik voor mijn gevoel echt afgesloten nu. Jacqueline had heel snel inzicht in mijn situatie, karakter, emoties, kwaliteiten en uitdagingen. De tweede keer had ik het gevoel dat ik bij iemand was die mij al jaren kende. De coaching ging heel snel; al na een paar sessies heb ik een nare periode op het werk eindelijk goed kunnen afsluiten en met haar praktische adviezen en inzichten voel ik me weer veel sterker en positiever.

Omgaan met grote reorganisatie werk

De dagelijkse gang van zaken waar ik tegen aanliep, gaven mij in sommige situaties veel innerlijke onrust. Met een goed oplossend en analytisch vermogen, was ik niet meer in staat dit nog zelf op te lossen.” Waar is de oplossing?”, werd “wie kan mij verder helpen?” Via goede ervaringen van iemand, die bij Jacqueline in therapie was geweest, ben ik bij Jacqueline terecht gekomen. Zonder dat het verleden volledig wordt geanalyseerd, loop je tegen dingen aan die mogelijk al in een ver verleden zijn ontstaan, zonder dat je jezelf hiervan bewust bent. Ik heb de tools gekregen, die jezelf niet zou kunnen bedenken en ik ben hiermee aan de slag gegaan.  Het was een mooi en vooral leerzaam traject waarin verbinding centraal staat. Het coachingstraject heeft mij nog meer kracht gegeven en het vermogen te handelen naar eigen inzichten.  Aan het einde van dit traject kan ik zeggen: ik ben mezelf gebleven maar dan net een beetje anders.

Privé en werk crisis

Jacqueline hielp mij in een van de meest moeilijke periodes van mijn leven, liet mij op mijn tempo zoeken naar mogelijke oorzaken en hielp daarmee om te leren gaan en -indien mogelijk- accepteren. Ze hielp me weer functioneren in mijn privéleven en een start maken met mijn werk. Ik ben haar zo dankbaar voor alles wat zij deed en hoe ze dat heeft gedaan. Ik had me geen betere therapeut kunnen wensen.

Omgaan met tegenslagen

De sessies bij Jacqueline hebben mij geholpen om na tegenslagen beter met negatieve gedachten om te gaan, minder in een negatieve spiraal terecht te komen en in stressvolle situaties minder gespannen te reageren. Jacqueline herkent de gevoelige plekken, vraagt goed door waar het nodig is en geeft structuur aan de sessie. Zeer positief vond ik dat ze mijn grenzen respecteerde en de gesprekken toch altijd doelgericht bleven

Stoppen met roken

Na verschillende mislukte pogingen te hebben gedaan van mijn rookverslaving af te komen ben ik bij Jacqueline Kempers terecht gekomen. De werkwijze van Jacqueline sprak mij direct aan. Ik geloof namelijk dat de wilskracht vooral uit jezelf moet komen en kon daarbij wel wat sturing gebruiken. Jacqueline heeft mij hiervoor de juiste tools aangereikt waardoor mijn zelfinzicht groeide. De rust en betrokkenheid van Jacqueline zorgde ervoor dat er genoeg ruimte was om volledig mijzelf te kunnen zijn. Zoals ik de hypnotherapie kan omschrijven heeft er bij mij een herprogrammering plaatsgevonden waardoor ik de sigaret niet meer wil toelaten in mijn leven. Mede dankzij de coaching is mijn doel bereikt om geen afhankelijkheid meer te voelen en daarbij een stukje vrijheid gecreëerd.

Omgaan met leidinggevende

In het verleden ben ik wel eens eerder bij een therapeut geweest, wat niet tot zoveel succes heeft geleid als bij jou. Je bent door jouw aanpak met mij de diepte ingegaan. Door de therapie die je gebruikte kwam je echt tot de kern van mijn probleem en was verhelderend. Ik heb het gevoel dat ik veel meer innerlijke rust heb gevonden.

Keuze maken

Jacqueline is me aanbevolen door mijn werkgever. Jacqueline heeft ervaring in de ‘labwereld’ en dit is een voordeel tijdens het coaching traject. Het kennismakingsgesprek vond ik interessant en ik voelde me op mijn gemak. Hierdoor heb ik gekozen om het coaching traject met Jacqueline aan te gaan. Ik stond voor een moeilijk keuzemoment. Ik moest gaan kiezen voor een nieuwe baan. Hier had ik erg veel moeite mee. Ik wilde de beste keus maken, maar hoe bepaal je die? De coaching heeft me heel erg geholpen bij mijn keuze. Door verschillende oefeningen wist ik dat ik eigenlijk al gekozen had. Onbewust wist ik al wat ik wilde, ik kon mezelf alleen niet uitleggen waarom ik die keuze maakte. Het bracht rust om te merken dat ik het eigenlijk wel wist.

Leertherapie voor student integratieve psychotherapie 3e jaar

Jacqueline heb ik tijdens de therapie leren kennen als scherp, resultaatgericht en zeer kundig. Ik heb met haar begeleiding grote stappen kunnen maken in mijn eigen groei- en ontwikkelingsproces als integratief therapeut, en ook als mens. Met haar hulp heb ik veel tools en inzichten gekregen over mijn hulpvraag in diverse situaties: wat is van mij en wat is van de ander (en mag ik daar ook laten)? Dank je wel Jacqueline, voor het terzijde staan tijdens dit bijzondere stuk in mijn ontwikkeling!

Werk project manager ICT en communicatie vragen

Mijn ervaringen zijn positief en nuttig geweest. Jouw aanwezigheid heb ik als ondersteunend ervaren. Je hebt mij zelf alles laten benoemen door de juiste vragen te stellen. Hierbij voelde ik mij veilig. Mijn doel is bereikt door eerst meer stil te staan bij de structuur op mijn werk en de aanscherping van een aantal details. Vervolgens ben je met mij meer de diepte ingegaan bij levensthema's middels het gedachtenformulier, NLP en andere methodieken. Aangezien ik zelf opensta voor deze andere technieken heb ik dit als zeer bruikbaar ervaren. Met behulp van deze ervaringen heb ik mijn doelen kunnen bereiken. Ik heb het zo als uiterst plezierig en nuttig ervaren. Ik kan/zal iedereen Jacqueline aanprijzen voor coaching en andere therapieën.

Maak kennis

Neem vrijblijvend contact op voor je vragen of aanmelding.