Home Producten

Producten

Op deze pagina geef ik een overzicht van de producten die ik aanbied om je te helpen met het bereiken van meer geluk, regie, balans en persoonlijke effectiviteit in zowel je privé als werkleven. 

De afgelopen 15 jaar heb ik gemerkt dat bij de trajecten naast de vraagstelling, het tempo en de mate van intensiteit van de begeleiding per persoon behoorlijk kan verschillen. Sommige mensen past het om snel en intensief te willen werken, anderen willen juist met veel ruimte in de tijd hun veranderingsproces doorgaan. Of men ervaart het als zeer positief en doelgericht om tussen de meetings ook contact te hebben met mij als coach en weer anderen willen in een zeer kort tijdsbestek een grote verandering bewerkstelligen.

Om nu nog beter aan te sluiten bij jou als persoon, je vraagstellingen, je snelheid en mate van intensieve begeleiding bied ik verschillende producten aan. Heb je hulp nodig om te bepalen welk product het beste bij je past? Ik help je graag hierbij. Vraag een gesprek met me aan om helder te krijgen wat je precies in jouw situatie nodig hebt. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Regulier traject
Aan de hand van jouw vraagstelling bepalen we doelen en met losse individuele sessies werken we naar je doel toe. 

Klankbord in 1x meer helderheid 
Voor als je tegen een knelpunt oploopt en wilt sparren met een ervaren coach die weet te luisteren, motiveren en prikkelen zodat je een stap verder kunt zetten. Eenmalige meeting van 1.5 uur die je verder brengt.

Klik op logo om meer hierover te lezen.

producten-klankbord-logo-1xrkolom

x

x

Focus scherp op verandering
Een programma waarbij je stap voor stap gevolgd en begeleid wordt door je ervaren coach. Na elke coaching sessie ontvang je een op maat gemaakte opdracht en hebben we tussentijds contact. Zo houden we de focus gericht op je veranderingsvraagstuk. Op korte termijn bereik je daardoor je doel.

Klik op logo om meer hierover te lezen.

x

producten-focus-logo-1xrkolom

x

x

VIP leid je angst naar meer vrijheid 
Als je genoeg geworsteld hebt met je angst en je er zeer intensief mee aan de slag wilt gaan. Overwin je angst zoals faalangst, presentatieangst, spreekangst, telefoonangst, sollicitatie angst en examenvrees. Er zijn 2 vormen van het VIP programma, basis en extra. We werken intensief en in een korte tijd aan het overwinnen van je angst. Met het VIP-programma heb je 1-op-1 in 2 dagdelen de beschikking over mijn expertise en begeleiding. Je krijgt ook huiswerk opdrachten en mp3 opnames om thuis te herhalen.   

Het extra programma omvat zowel meer contact momenten als ook meer mp3 opnames.  Klik op logo om meer hierover te lezen.

producten-vip-logo-1xrkolom

 

Kempers Coaching + Ontwikkeling
- Lage Rijndijk 8 - 2315 JT Leiden - 071 5141955