Home Zakelijk

Zakelijk

Focus als werkgever op  gezondheidmanagement

U voorkomt ziekteverzuim door de aandacht te vestigen op uw medewerkers als mens. Een van de aspecten van gezondheidsmanagement is de preventieve aanpak door uw medewerkers te activeren in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Waarom kiezen voor korte oplossingsgerichte coaching- / trainingstrajecten?
• als u preventief te werk wilt gaan om uw werknemer vitaal en gemotiveerd te houden
• als uw werknemer niet optimaal functioneert
• als u uw zieke werknemer optimaal wilt ondersteunen
• als u een klankbord nodig heeft van een externe coach
• als u een coach/trainer zoekt die zowel de belangen van de werkgever als die van de werknemer niet uit het oog verliest in de begeleiding

En......“last but no least” als u de kosten van het ziekteverzuim wilt terugdringen.

Wat zijn de resultaten voor u als werkgever?
Door meer aandacht te hebben voor de vitaliteit van uw werknemer, zorgt u voor een gezondere werkomgeving, waardoor het werkplezier en de productiviteit van uw mensen toenemen en de kans op langdurige uitval aanzienlijk vermindert.
Immers, een werknemer die “lekker in zijn vel zit” zal meer energie en zelfvertrouwen hebben en zal daardoor meer presteren.

Persoonlijke ontwikkeling door trainen en coachen
Kempers Coaching + Ontwikkeling biedt  al 15 jaar trainings- of coachingstrajecten voor de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers. Het doel van de trajecten is hen te begeleiden bij de persoonlijke obstakels, belemmeringen en vraagstukken. De desbetreffende persoon vergroot zo zijn/ haar zelfkennis en kan nieuwe inzichten ontwikkelen. Door deze in de praktijk te brengen zal uw medewerker met meer plezier werken en vitaler en effectiever functioneren.
Kempers Coaching + Ontwikkeling begeleidt hierin oplossingsgericht en kortdurend.

Extra focuspunt
Kempers Coaching + Ontwikkeling zorgt voor de verbinding van de persoonlijke drijfveren en kwaliteiten van een werknemer met de doelstelling en belangen van de werkgever. De ervaring leert dat dit voor beide partijen tot een win-win situatie leidt.

Als medewerkers groeien gaat uw organisatie bloeien

 

Kempers Coaching + Ontwikkeling
- Lage Rijndijk 8 - 2315 JT Leiden - 071 5141955